Wil jij voortaan gewoon echt lekker én gezond koken
zonder gedoe?

Dat kan!

Ik garandeer je meer tijd, rust en balans in je drukke gezin met dit 8 weekse programma vol gemakkelijke kidsproof recepten.

 

Ik wilde mijn hele gezin gezonder laten eten, maar dan zónder gedoe. En dat is gelukt!

WIL JIJ, NET ALS IK:

 • Gezond eten met je gezin, maar wel gewoon normaal kunnen blijven doen?
 • Dus méér balans tussen gezond/ongezond?
 • Wil je graag die eeuwige drang naar zoet terugdringen?
 • Minder suiker gaan eten en drinken met je hele gezin zonder dwarse kids?
 • Praktisch en eenvoudig lunchtrommels en tussendoortjes fixen?
 • Koken zonder pakjes en zakjes maar zeker geen uur in de keuken staan?
 • Lekkere, handige en snelle recepten?
 • Gewoon geen gemopper meer aan tafel?
 • Gezonde en snelle oplossingen voor elk moment?
 • Dat dit allemaal leuk, betaalbaar en goed te doen blijft?
 • Dat dit jou niet allemaal extra tijd en moeite gaat kosten?
 • Dat het kan op een manier die no nonense en lekker ontspannen is?

Toen ik ging versimpelen werd alles véél relaxter!

JA, IK WIL GEZOND KOKEN ZONDER GEDOE!

En 8 weken lang heerlijke, makkelijk te maken, kidsproof recepten én tips ontvangen! (132 recepten in totaal)

47,00

En ik ontvang bovendien nu gratis 3 ebooks cadeau!

 • 100% Suikervrij
 • Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
 • Sausjes en smaakmakers zonder troep 
gratis ebook recepten kinderen

Of start met het veel uitgebreidere, 8 weekse K.I.D.S. programma, waar je naast deze recepten, óók elke week uitgebreide informatie krijgt over een gezonde leefstijl, tips & tricks hoe te starten in je gezin én leuke spelelementen voor maar € 77,-.

Laat ik me even aan je voorstellen...

Ester Wiemer

Ik ben Ester Wiemer. Ik ben getrouwd met Elco en wij hebben 3 kinderen. Daan van 18, Sterre van 16 en Sev van bijna 4.
Ik heb met mijn gezin 7 jaar geleden het roer omgegooid en ben inmiddels echt door schade en schande wijs geworden.

Ik was, toen ik pas begon met gezond eten, heel streng. Ik wilde echt alleen nog maar alles gezond. Maar heel eerlijk? Na een paar jaar was ik daar zelf eigenlijk ook wel een beetje klaar mee…

Bovendien werden al mijn gezonde fratsen en verzinsels mij lang niet allemaal door mijn gezin in dank afgenomen. Integendeel. Wat voor mij lekker en leuk was, was voor voor de rest van het gezin heel anders. Het kostte me veel tijd, energie en nog gooiden mijn kids hun kont tegen de krib!

Ik moest op zoek naar creatieve manieren om ook de rest van mijn gezin te laten zien dat gezond echt ook lekker en leuk kan zijn.

Gaandeweg ontwikkelden wij met z’n allen zo een leefstijl die ik het beste kan omschrijven als “gezond zonder gedoe”.

Mijn motto is: hier een beetje laten en daar een beetje mogen. Na veel, heel veel vallen en opstaan en gemopper, maar ook gejubel, heb ik dé manier gevonden om gezond genoeg te eten en lekker genoeg om het leuk te houden. En stiekem ben ik daar apetrots op.

Het is ons gelukt en ik deel het graag met jou!

Waar bestaat dit unieke programma precies uit?

 • Elke week ontvang je 12 nieuwe recepen voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes
 • Alle recepten zijn suikervrij en glutenvrij
 • Bij elk recept dat zuivel bevat is een alternatief genoemd
 • BIij elk recept dat vlees bevat is ook een alternatief genoemd
 • Alle recepten zijn eenvoudig te maken
 • Bij elk recept geef ik je tips & tricks hoe toe te passen in je gezin
 • Bij elk recept geef ik extra informatie over de gebruikte ingrediënten
 • Je ontvangt ook de volgende e-books er bij cadeau
  * Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
  * Sausjes en smaakmakers zonder troep
  * 100% Suikervrij naar school
 • Alle documenten die je krijgt zijn in pdf, ook de e-books en dus leesbaar op computer, tablet en telefoon. Je hebt geen e-reader nodig
 • Alle documenten ontvang je als download en houd je dus. Je kunt er voortaan altijd op terugvallen, het staat niet maar een bepaalde tijd voor je online

JA, IK WIL GEZOND KOKEN ZONDER GEDOE!

En 8 weken lang heerlijke, makkelijk te maken, kidsproof recepten én tips ontvangen! (132 recepten in totaal)

47,00

En ik ontvang bovendien nu gratis 3 ebooks cadeau!

 • 100% Suikervrij
 • Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
 • Sausjes en smaakmakers zonder troep 
gratis ebook recepten kinderen

Of start met het veel uitgebreidere, 8 weekse K.I.D.S. programma, waar je naast deze recepten, óók elke week uitgebreide informatie krijgt over een gezonde leefstijl, tips & tricks hoe te starten in je gezin én leuke spelelementen voor maar € 77,-.

Wat deelnemers zeggen over mijn unieke methode?

gezond zonder gedoe gemakkelijk gezond eten met je gezin - Ester Wiemer

Laurens en Aline Jansen (deelnemers K.I.D.S. Programma):

"Je gaat je eigen supermarkt herontdekken en we maken nu andere keuzes als het gaat om boodschappen. Omdat je tijdens dit programma in je eigen tempo kunt gaan, kun je zelf bepalen welke stappen je maakt. Ester helpt je om nuchter na te denken en blij te zijn met elke stap(je) die je maakt." 

Gezond zonder gedoe gezond eten met het hele gezin - Ester Wiemer

Maartje te Beek (deelnemer K.I.D.S. Programma):

"Als heel fijn ervaren, Ester is heel toegankelijk en laagdrempelig. Open en duidelijk met humor. Tof dat het voor iedereen op maat is, omdat je uiteindelijk zelf de keuze kan maken hoe veel of weinig gedoe / gezond je wil. In kleine stapjes gaan de veranderingen. De grootste verandering is dat mijn zoon nu iets meer groente is gaan eten. Ik vind dat er nog wel teveel suiker in huis is. Ik weet dat ik daarvoor uiteindelijk verantwoordelijk voor ben en ik probeer dat nu in kleine stapjes te veranderen"

karin voesten

Karin Voesten (deelnemer receptenprogramma deel 1 en 2):

Ik raad het iedereen aan. Heerlijke variatie in recepten. Ik eet dagelijks van je lekkere recepten en ik voel me er heel prettig bij. Mijn kinderen zijn al de deur uit, maar als ze bij mij zijn vragen ze steeds waar ik die lekkere recepten vandaan heb. Zo eet de hele familie gezond!
Door jouw uitleg komen er een hoop mensen op het goede spoor. Dankjewel Ester!

Astrid Veenings (deelnemer "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken"):

"Ik vond het een leuk programma, met makkelijke en lekkere recepten. Doordat je deze recepten zelf kan inplannen in je dagmenu blijf je ook bij je dagplanning. De grootste verandering is dat mijn kinderen deze gezonde gerechten waarderen en niet meer tegenstribbelen met het eten. Dus minder stress aan tafel ☺"

Anouska Verbrugge (deelneemster K.I.D.S. programma en "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken deel 2"):

"Ik ben weer volop aan het bakken hoor. Leuk al die recepten hoor. Gisteren lekker bananenbrood gemaakt en opgegeten bij de buren. Heerlijk smullen al die kids!  Ook ging er door het pannenkoekenbeslag een hele geraspte courgette en vanochtend bij het ontbijt zaten we lekker aan de maiswafels met roerei. Zo leuk dit. Heb er echt plezier in en het is nog gezond ook. Dave is echt rustiger. We gaan lekker door 🙂 :-)"

Wilco en Ilona Niessen (deelnemers K.I.D.S. programma en "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken"):

“Een superleuk programma. Confronterend soms en leuk om met je gezin te volgen! Het is prachtig om te ervaren hoe lekker eten kan zijn zonder suiker. Je fitter voelen en weten wat je nu echt precies eet zonder de reclame te geloven van de fabrikanten.
We hebben nu een solide basis om zelf verder te gaan met een gezonde leefstijl voor het gezin, waar het soms ook gewoon een feestje mag zijn.”

JA, IK WIL GEZOND KOKEN ZONDER GEDOE!

En 8 weken lang heerlijke, makkelijk te maken, kidsproof recepten én tips ontvangen! (132 recepten in totaal)

47,00

En ik ontvang bovendien nu gratis 3 ebooks cadeau!

 • 100% Suikervrij
 • Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
 • Sausjes en smaakmakers zonder troep 
gratis ebook recepten kinderen

Of start met het veel uitgebreidere, 8 weekse K.I.D.S. programma, waar je naast deze recepten, óók elke week uitgebreide informatie krijgt over een gezonde leefstijl, tips & tricks hoe te starten in je gezin én leuke spelelementen voor maar € 77,-.

Toen ik onze gezonde leefstijl versimpeld had, kwam eindelijk de rust terug.
Ik wil nooit meer anders!

Liefs, Ester