Voortaan nou echt gezonder gaan eten met je hele gezin, zonder gedoe?

Met het K.I.D.S. Coaching programma garandeer ik je een ontspannen overstap in kleine stapjes. Heel relaxed.

Als het leuk én relaxed blijft, gaan je kids als vanzelf mee!

WIL JIJ, NET ALS IK:

 • Nu eens echt starten met gezonder eten?
 • Niet telkens terugvallen en het dan weer moeten oppakken?
 • Wel gewoon normaal kunnen blijven doen, niet te ingewikkeld?
 • Dus méér balans tussen gezond/ongezond?
 • Wil je graag die eeuwige drang naar zoet terugdringen?
 • Minder suiker gaan eten en drinken met je hele gezin zonder dwarse kids?
 • Alles weten over gezonde voeding zonder dikke boeken door te worstelen?
 • Eenvoudig leren koken zonder pakjes en zakjes en geen uren in de keuken staan?
 • Lekkere, handige en snelle recepten zonder gemopper aan tafel?
 • Dat een gezonde leefstijl introduceren jou niet geen extra tijd en moeite kost?
 • Dus een gezonde leefstijl op een manier die no nonense en lekker ontspannen is?

Het kan echt. Door op de juiste manier je gezonde leefstijl te versimpelen.

JA! IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL MET MIJN GEZIN, MAAR ZONDER GEDOE!

77,00

Je ontvangt 8 weken lang elke week uitgebreide info en heerlijke, makkelijk te maken kidsproof recepten. (132 recepten in totaal)

En ik ontvang bovendien nu gratis 3 ebooks cadeau!

 • 100% Suikervrij
 • Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
 • Sausjes en smaakmakers zonder troep 
gratis ebook recepten kinderen

Ik zal me even aan je voorstellen...

Ester Wiemer

Ik ben Ester Wiemer. Ik ben getrouwd met Elco en wij hebben 3 kinderen. Daan van 18, Sterre van 16 en Sev van bijna 4.
Ik heb met mijn gezin 7 jaar geleden het roer omgegooid en ben inmiddels echt door schade en schande wijs geworden.

Ik was, toen ik pas begon met gezond eten, heel streng. Ik wilde echt alleen nog maar alles gezond. Maar heel eerlijk? Na een paar jaar was ik daar zelf eigenlijk ook wel een beetje klaar mee…

Bovendien werden al mijn gezonde fratsen en verzinsels mij lang niet allemaal door mijn gezin in dank afgenomen. Integendeel. Wat voor mij lekker en leuk was, was voor voor de rest van het gezin heel anders. Het kostte me veel tijd, energie en nog gooiden mijn kids hun kont tegen de krib!

Ik moest op zoek naar creatieve manieren om ook de rest van mijn gezin te laten zien dat gezond echt ook lekker en leuk kan zijn.

Gaandeweg ontwikkelden wij met z’n allen zo een leefstijl die ik het beste kan omschrijven als “gezond zonder gedoe”.

Mijn motto is: hier een beetje laten en daar een beetje mogen. Na veel, heel veel vallen en opstaan en gemopper, maar ook gejubel, heb ik dé manier gevonden om gezond genoeg te eten en lekker genoeg om het leuk te houden. En stiekem ben ik daar apetrots op.

Het is ons gelukt en ik deel het graag met jou!

Dit is waar mijn programma uit bestaat:

Elke week ontvang je 3 mails met daarin informatie over een bepaald onderwerp en je ontvangt elke week nieuwe recepten. De onderwerpen per week zijn:

Week 1 +2

Alle, maar dan ook álle ins & outs over suiker, suikervervangers en de effecten van suiker. Meten is weten, hoeveel suiker eten jullie nu? Waarbij de kids actief betrokken worden met spelelementen. Maar ook tips per leeftijd van peuters tot puber. Je krijgt meteen mijn unieke Supermarkt Survival Pas erbij, die je helpt suiker en slechte E-nummers te herkennen in je supermarkt.

Week 3

In week 3 leer je alles over etiketten. Hoe lees je ze? Wat vertellen ze je? Hoe maak je vervolgens een goede keuze? Maar ook, screen je keukenkastjes en je leert alles over gezonde keukenbasics om snel en lekker te koken zonder pakjes en zakjes.

Week 4

De grote supermarkt survival. Hoe overleef je de verleidingen in de supermarkt? Hoe maak je gemakkelijk de juiste keuzes? Waarmee word je eigenlijk voor de gek gehouden? Leer alle trucjes van de supermarkt zodat jij er niet langer in tuint.

Week 5

Gezonde voeding in het algemeen. Alle info over eiwitten en goede en slechte vetten, om zo goede keuzes te kunnen maken. Alle ins en outs over vezels. Krijgen jullie er genoeg van binnen? Waar zitten ze eigenlijk in en welke vezels moet je hebben?

Week 6

Ontbijt, lunch en diner. Wat zet je je gezin voor zodat het lekker en gezond is, maar ook nog goed te doen voor jou? Hoe zorg je voor evenwichtige maaltijden? Je ontvangt elke week 12 nieuwe recepten en her en der in het programma nog extra recepten. In totaal ruim meer dan 100 recepten!

Week 7

Alle ins & outs over drinken. Hoeveel moet je eigenlijk drinken? En wat precies? Hoe stap je over op gezonder drinken en hoe krijg je je kids zo ver dat ze meer water gaan drinken?

Week 8

Wel of niet meer snoepen? Snoepmomentjes kunnen blijven, ik leg je uit hoe. En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je kind geen buitenbeentje wordt? Daarnaast drie heerlijke taart recepen voor als je een feestje hebt en tips voor feestjes buitenshuis en vakanties.

En daarnaast:

 • Ontvang je het suikerklonten knipvel
 • Ontvang je het suiker memory spel
 • Ontvang je de Supermarkt Survival Pas 
 • Krijg je elke week 12 nieuwe recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes (132 in totaal!)
 • Krijg je nog extra recepten in de wekelijkse info, bijvoorbeeld voor suikervrij drinken en lekkere taart recepten voor als het feest is
 • Ontvang je als bonus nog extra recepten in 2 gratis e-books:
  * "Drankjes en zoete toetjes zonder suiker"
  * "Sausjes en smaakmakers zonder troep"
 • Ontvang je als bonus nummer 2, het e-book "100% Suikervrij naar school" cadeau, met gezonde oplossingen voor elk moment of je nu veel of weinig tijd hebt
 • Krijg je alle info elke week overzichtelijk in downloads, zodat je de informatie gewoon behoudt en er op terug kunt vallen
 • Krijg je alle recepten elke week ook in downloads, dus deze blijven van jou en zijn niet maar een bepaalde tijd beschikbaar
 • Zijn alle recepten eenvoudig te maken en zijn (bijna altijd) binnen 30 minuten klaar
 • Zijn alle recepten glutenvrij (maar ook eenvoudig naar glutenvol aan te passen) en er is bij elk recept een koemelkvrije en vegetarische optie
 • Is bij alle recepten zijn uitgebreide info en allerlei weetjes bijgevoegd over de gebruikte ingrediënten, naast de wekelijkse info die je apart ontvangt

 

JA! IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL MET MIJN GEZIN, MAAR ZONDER GEDOE!

77,00

Je ontvangt 8 weken lang elke week uitgebreide info en heerlijke, makkelijk te maken kidsproof recepten. (132 recepten in totaal)

En ik ontvang bovendien nu gratis 3 ebooks cadeau!

 • 100% Suikervrij
 • Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
 • Sausjes en smaakmakers zonder troep 
gratis ebook recepten kinderen

Wat zeggen de deelnemers over mijn unieke methode?

gezond zonder gedoe gemakkelijk gezond eten met je gezin - Ester Wiemer

Laurens en Aline Jansen (deelnemers K.I.D.S. Programma):

"Je gaat je eigen supermarkt herontdekken en we maken nu andere keuzes als het gaat om boodschappen. Omdat je tijdens dit programma in je eigen tempo kunt gaan, kun je zelf bepalen welke stappen je maakt. Ester helpt je om nuchter na te denken en blij te zijn met elke stap(je) die je maakt." 

Gezond zonder gedoe gezond eten met het hele gezin - Ester Wiemer

Maartje te Beek (deelnemer K.I.D.S. Programma):

"Als heel fijn ervaren, Ester is heel toegankelijk en laagdrempelig. Open en duidelijk met humor. Tof dat het voor iedereen op maat is, omdat je uiteindelijk zelf de keuze kan maken hoe veel of weinig gedoe / gezond je wil. In kleine stapjes gaan de veranderingen. De grootste verandering is dat mijn zoon nu iets meer groente is gaan eten. Ik vind dat er nog wel teveel suiker in huis is. Ik weet dat ik daarvoor uiteindelijk verantwoordelijk voor ben en ik probeer dat nu in kleine stapjes te veranderen"

karin voesten

Karin Voesten (deelnemer receptenprogramma deel 1 en 2):

Ik raad het iedereen aan. Heerlijke variatie in recepten. Ik eet dagelijks van je lekkere recepten en ik voel me er heel prettig bij. Mijn kinderen zijn al de deur uit, maar als ze bij mij zijn vragen ze steeds waar ik die lekkere recepten vandaan heb. Zo eet de hele familie gezond!
Door jouw uitleg komen er een hoop mensen op het goede spoor. Dankjewel Ester!

Astrid Veenings (deelnemer "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken"):

"Ik vond het een leuk programma, met makkelijke en lekkere recepten. Doordat je deze recepten zelf kan inplannen in je dagmenu blijf je ook bij je dagplanning. De grootste verandering is dat mijn kinderen deze gezonde gerechten waarderen en niet meer tegenstribbelen met het eten. Dus minder stress aan tafel ☺"

Anouska Verbrugge (deelneemster K.I.D.S. programma en "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken deel 2"):

"Ik ben weer volop aan het bakken hoor. Leuk al die recepten hoor. Gisteren lekker bananenbrood gemaakt en opgegeten bij de buren. Heerlijk smullen al die kids!  Ook ging er door het pannenkoekenbeslag een hele geraspte courgette en vanochtend bij het ontbijt zaten we lekker aan de maiswafels met roerei. Zo leuk dit. Heb er echt plezier in en het is nog gezond ook. Dave is echt rustiger. We gaan lekker door 🙂 :-)"

Wilco en Ilona Niessen (deelnemers K.I.D.S. programma en "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken"):

“Een superleuk programma. Confronterend soms en leuk om met je gezin te volgen! Het is prachtig om te ervaren hoe lekker eten kan zijn zonder suiker. Je fitter voelen en weten wat je nu echt precies eet zonder de reclame te geloven van de fabrikanten.
We hebben nu een solide basis om zelf verder te gaan met een gezonde leefstijl voor het gezin, waar het soms ook gewoon een feestje mag zijn.”

JA! IK WIL EEN GEZONDE LEEFSTIJL MET MIJN GEZIN, MAAR ZONDER GEDOE!

77,00

Je ontvangt 8 weken lang elke week uitgebreide info en heerlijke, makkelijk te maken kidsproof recepten. (132 recepten in totaal)

En ik ontvang bovendien nu gratis 3 ebooks cadeau!

 • 100% Suikervrij
 • Drankjes en zoete toetjes zonder suiker
 • Sausjes en smaakmakers zonder troep 
gratis ebook recepten kinderen

Toen ik gezond versimpeld had, kwam de rust terug.
Ik wil nooit meer anders!
Liefs, Ester