EEN GEZONDE LEEFSTIJL IS VOOR IEDEREEN ANDERS, ZEKER MET EEN GEZIN

Met het Persoonlijk Plan help ik jou de gezonde leefstijl uit te stippelen die precies bij jou én je gezin past.
Zodat je een gezonde leefstijl krijgt die past als gegoten!

"Het lukt me niet mijn gezin mee te krijgen in een gezonde leefstijl."

 • Wat voor de één fantastisch werkt, is voor de ander lastig en andersom. Hoe vind jij de gezonde leefstijl die precies bij jullie past?
 • Je wilt graag gezonder eten met je gezin, maar je wilt niet met je kinderen vastzitten aan een bepaald dieet, een bepaalde gezonde stroming of een goeroe die zegt wat jullie moeten doen of laten?
 • In een gezin heb je te maken met verschillende leeftijden en verschillende wensen, hoe vind je daar balans in?
 • Vind jij het ook niet prettig, als jullie gezonde leefstijl ten koste gaat van je eigen energie, omdat je er mega veel tijd in moet steken?

Pas als je een leefstijl creeërt die echt past, als gegoten zit voor jouw gezin, dan het geen kwestie
meer van je kids meekrijgen of je partner overtuigen, maar gaat het als vanzelf.

En dát is andere koek. Het is ontspannen, gaat als vanzelf en is geen moeten meer.

 

Geen leefstijl uit een boekje, maar júllie leefstijl!

Wat een gedoe, dat moest toch ook anders kunnen?

fbt

Vanaf het moment dat ik stopte met te doen wat ik overal las en zag en geleerd had, maar mijn eigen draai gaf aan onze gezonde leefstijl, kon ik ontspannen.

Ik was alleen maar bezig geweest met voldoen aan de richtlijnen die anderen bedacht hadden. Maar die hielden allemaal geen rekening met een heel gezin.

Het moest anders. Ik wilde gezond met mijn hele gezin op een manier die gewoon heel goed te doen zou zijn!

Ik versimpelde de gezonde leefstijl, zonder afbreuk te doen aan wat het ons aan gezondheidswinst oplevert.

Tot op de dag van vandaag werkt dat als een tierelier in mijn gezin. Iedereen voelt zich vrij en heeft niet het gevoel dat er iets "moet" of "niet mag". Wat een verademing.

Ik wil jou helpen datzelfde te bereiken!

Dit is mijn persoonlijk plan voor jou:

 • Samen maken we een reeël plan voor jouw gezin
 • Gedurende 12 weken krijg je mijn persoonlijke begeleiding op maat
 • Gedurende 12 weken lang krijg je informatie modules met opdrachtjes en spelelementen
 • Ik maak 10 weekmenu's op maat voor jouw gezin, met heerlijke, makkelijk te maken kidsproof recepten
 • Je ontvangt voor elk weekmenu jouw boodschappenlijstje, aangepast aan jouw gezin
 • Samen screenen en ontsuikeren we jouw keukenkastjes
 • Samen gaan we op supermarktsafari in jouw supermarkt om zo jouw ideale, gezonde rondje te ontdekken
 • Samen koken we een maaltijd in jouw keuken
 • Elke week is er een belmoment met mij
 • Elke werkdag is er mogelijkheid tot contact via whatsapp
 • Na 12 weken is er nog 2 maanden tweewekelijks contact mogelijk voor de ideale opvolging

"Met mijn Persoonlijk Plan voor jou, blijft het leuk, ontspannen, kidsproof en gaat alles in jullie tempo. En dát werkt!

LET OP! Dit programma is niet voor iedereen geschikt!

Ik wil daar heel eerlijk over zijn.

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd had... Als jij echt graag jullie leefstijl wilt veranderen, dan doe ik er alles aan om je daarbij te begeleiden.

Ik ben pas blij als jij mooie resultaten boekt in je gezin. Dat is mijn drive! Dusss... neem jij je missie serieus? Neem je de verantwoordelijkheid om ook echt te gaan toepassen wat je krijgt aangereikt? Dan ben je meer dan welkom! Dan weet ik zeker dat jij prachtige stappen gaat maken op weg naar jullie gezonde leefstijl. Tof!

hart

Ja! Ik zou ook dolgraag echt gezonder willen eten met mijn gezin!

hart

Klik op de button. Laten we samen kijken kijken
wat dit unieke plan voor jou en je gezin kan betekenen!

 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HET PERSOONLIJK PLAN:

Ik vraag me af of dit wel het juiste moment is...

Ben je druk? Komt het nu misschien niet zo goed uit?
Weet dat dat niet zomaar anders wordt. Starten met jouw Persoonlijk Plan betekent juist ook: meer tijd vrijmaken. Door jullie gezonde leefstijl zo in te richten dat het voor jullie zo eenvoudig mogelijk wordt.

De investering is te groot...

Is dit een hele stap voor jullie? Als je financieel wat minder ruimte hebt is het misschien een uitdaging voor je. Je bent dan gewend om niet zomaar geld uit te geven. Het Persoonlijk Plan is een investering in je hele gezin. Een investering in jullie gezondheid. Geen quick fix voor een paar weken, maar kennis en vaardigheden om de rest van je leven op een gemakkelijke manier blijvend gezond te eten.

Ook rekening houden met jullie budget hoort in het Persoonlijk Plan, zodat je gezond eet binnen jullie budget.

Wij hebben te maken met allergieën, is het programma dan wel geschikt?

De titel Persoonlijk Plan zegt het al, het is echt een persoonlijk plan. Dat dus helemaal wordt afgestemd op de situtatie in jouw gezin. Allergieën of andere uitdagingen, dat is geen probleem en is geen obstakel voor het te behalen resultaat.

Mijn partner krijg ik vast niet mee...

Been there, done that... Als je eenmaal weet hoe je gezonde maaltijden op tafel zet die bij jullie passen gaat ook je partner daar vanzelf in mee. Geloof mij...

En als je partner ziet hoe je ook heel relaxed, leuk en lekker gezond kunt eten, wordt het ineens een stuk leuker allemaal!

Voor welke leeftijden is het Persoonlijk Plan geschikt?

Het Persoonlijk Plan sluit aan bij alle leeftijden. Of je nu een baby hebt die net met de pot mee eet of oma die elke week een hapje mee komt eten en alles daar tussenin. Het Persoonlijk Plan wordt zo aangepast dat het voor jullie en dus voor alle leeftijden in jouw gezin op maat is.

Wat houdt de supermarktsafari eigenlijk in?

Tijdens de supermarkt safari ga ik met je mee boodschappen doen in jouw eigen supermarkt. Zodat je in jouw supermarkt het ideale rondje leert kennen. Ik leer je alles waar je op moet letten als het gaat om etiketten, suiker, instinkers en vooral wat je allemaal heel fijn wél kunt eten!

Samen koken? Kom je echt bij mij in de keuken dan?

Ja! Leuk hè! Tijdens de supermarktsafari doen we boodschappen voor de avondmaaltijd en samen duiken we jouw keuken in. Alwaar we eerst je keukenkastjes screenen, zoals je de boodschappen in de supermarkt hebt leren screenen. Daarna koken we een heerlijk recept voor je hele gezin en laat ik je zien hoe ik dat doe.

Waar bestaat de coaching precies uit?

Mijn coaching aan jou bestaat uit één dag supermarktsafari, keukenkastjes screenen en samen koken, 12 weekmenu's die ik op maat voor jouw gezin maak met heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. Elke week ontvang je ook 3x info per mail over verschillende onderwerpen met opdrachten en spelelementen, elke werkdag kun je met me appen over vragen die je hebt en elke week hebben we een coachcall, dan bellen we om jullie voortgang te bespreken en de stappen te bespreken.

Heb jij een vraag die hier niet bij staat?

Stuur dan me dan even een mailtje op support@esterwiemer.nl, geen vraag is te gek!

"Het Persoonlijk Plan zit als een maatpak, het past je zo goed, het zit de rest van je leven als gegoten."

gezond zonder gedoe gemakkelijk gezond eten met je gezin - Ester Wiemer

Laurens en Aline Jansen (deelnemers K.I.D.S. Programma):

"Je gaat je eigen supermarkt herontdekken en we maken nu andere keuzes als het gaat om boodschappen. Omdat je tijdens dit programma in je eigen tempo kunt gaan, kun je zelf bepalen welke stappen je maakt. Ester helpt je om nuchter na te denken en blij te zijn met elke stap(je) die je maakt." 

Gezond zonder gedoe gezond eten met het hele gezin - Ester Wiemer

Maartje te Beek (deelnemer K.I.D.S. Programma):

"Als heel fijn ervaren, Ester is heel toegankelijk en laagdrempelig. Open en duidelijk met humor. Tof dat het voor iedereen op maat is, omdat je uiteindelijk zelf de keuze kan maken hoe veel of weinig gedoe / gezond je wil. In kleine stapjes gaan de veranderingen. De grootste verandering is dat mijn zoon nu iets meer groente is gaan eten. Ik vind dat er nog wel teveel suiker in huis is. Ik weet dat ik daarvoor uiteindelijk verantwoordelijk voor ben en ik probeer dat nu in kleine stapjes te veranderen"

karin voesten

Karin Voesten (deelnemer receptenprogramma deel 1 en 2):

Ik raad het iedereen aan. Heerlijke variatie in recepten. Ik eet dagelijks van je lekkere recepten en ik voel me er heel prettig bij. Mijn kinderen zijn al de deur uit, maar als ze bij mij zijn vragen ze steeds waar ik die lekkere recepten vandaan heb. Zo eet de hele familie gezond!
Door jouw uitleg komen er een hoop mensen op het goede spoor. Dankjewel Ester!

Astrid Veenings (deelnemer "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken"):

"Ik vond het een leuk programma, met makkelijke en lekkere recepten. Doordat je deze recepten zelf kan inplannen in je dagmenu blijf je ook bij je dagplanning. De grootste verandering is dat mijn kinderen deze gezonde gerechten waarderen en niet meer tegenstribbelen met het eten. Dus minder stress aan tafel ☺"

Anouska Verbrugge (deelneemster K.I.D.S. programma en "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken deel 2"):

"Ik ben weer volop aan het bakken hoor. Leuk al die recepten hoor. Gisteren lekker bananenbrood gemaakt en opgegeten bij de buren. Heerlijk smullen al die kids!  Ook ging er door het pannenkoekenbeslag een hele geraspte courgette en vanochtend bij het ontbijt zaten we lekker aan de maiswafels met roerei. Zo leuk dit. Heb er echt plezier in en het is nog gezond ook. Dave is echt rustiger. We gaan lekker door 🙂 :-)"

Wilco en Ilona Niessen (deelnemers K.I.D.S. programma en "Gemakkelijk gezonder koken in 8 weken"):

“Een superleuk programma. Confronterend soms en leuk om met je gezin te volgen! Het is prachtig om te ervaren hoe lekker eten kan zijn zonder suiker. Je fitter voelen en weten wat je nu echt precies eet zonder de reclame te geloven van de fabrikanten.
We hebben nu een solide basis om zelf verder te gaan met een gezonde leefstijl voor het gezin, waar het soms ook gewoon een feestje mag zijn.”

hart

Ja! Ik zou ook dolgraag echt gezonder willen eten met mijn gezin!

hart

Klik op de button. Laten we samen kijken kijken
wat dit unieke plan voor jou en je gezin kan betekenen!

Ester Wiemer

"Ik gun je een gezonde leefstijl op maat. Zodat je er de rest van jullie leven profijt van hebt, net als wij.

 

Het is mijn missie om samen met jou jullie beste leefstijl ooit te creeëren.

 

Liefs, Ester"