Dit is de investering voor jou:

1 op 1 sessie

Ik start altijd met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Daarbij voel ik in wat er voor jou passend is op dit moment en alle items in uit mijn toolkit zet ik hiervoor wisselend in. Zo combineer ik precies dat met elkaar wat jij op dat moment nodig hebt. Uiteraard in overleg.

 

Elke sessie duurt in principe 1,5 uur, maar ik vind het super belangrijk dat je de tijd krijgt die je nodig hebt en daarom is er altijd gelegenheid om nog wat langer door te gaan wanneer dat nodig is.

Voor elke sessie van 1,5 uur bedraagt jouw investering in jezelf, onze uitwisseling in energie, € 90,-.

Ik zorg dat ik genoeg tijd voor je inplan, ook voor eventuele uitloop. Voor elk half uur dat we langer bezig zijn, betaal je € 30,- extra.
Ik overleg uiteraard altijd eerst even met je als we na 1,5 uur nog niet helemaal klaar zijn.

 

Massage

Massage kan een onderdeel zijn van een één op één sessie, maar je kunt ook een losse massage bij me boeken.

1 uur € 65,-
1,5 uur € 90,-

Ik maak gebruik van verschillende technieken, overleg altijd met jou wat je wensen zijn en wat je wel of niet fijn vindt.

Al mijn massages zijn energetisch en intuïtief en ik maak tijdens de massage ook regelmatig (in overleg) gebruik van systemisch werk op het lichaam.

Workshop manifesteren & visionboard maken

Deze is op basis van donatie. Na afloop ontvang je daarvoor van ons een open tikkie. Deze dag is altijd inclusief water, thee, lekkers en een gezonde, glutenvrije, vegetarische soep. HIER vind je alle info over deze dag.

 

Workshop Zelfliefde

Voor deze fantastische liefdevolle dag is jouw investering € 110,-. Deze dag is altijd inclusief gezonde, vegetarische, glutenvrije lunch en de hele dag thee, water en lekkers.
Ook doen we op deze dag het Kintsugi ritueel waarbij je werkt met een aardewerken hart. Dit prachtige hart is van jou en neem je mee naar huis.
Lees HIER alles over deze dag.

vrouwencirkels (1)

Het is tijd voor jou! Voel je welkom!

Wat ik de afgelopen jaren als ontzettend bijzonder heb ervaren is dat elke euro die ik in mezelf heb geïnvesteerd, in veelvoud en op allerlei manieren bij me is teruggekomen.

Het universum reageert op energie. De energie die jij uitzend krijg je als een magneet terug. Investeer je dus liefdevolle euro's in jezelf, in jouw stralende energie, krijg je die stralende energie direct retour in welke verschijningsvorm dan ook.

Het is jouw leven, zorg dat je straalt!